Om Os:

Firmaet WinWinWaste er startet d. 1/12 2012. Det er grundlagt af Robin André Pedersen, som er uddannet rustfast klejnsmed, og har flere års erfaring i besparelser på affaldshåndtering hos større danske virksomheder. Igennem beregninger har det vist sig, at det er muligt for de fleste firmaer at spare helt op til 80% på affaldshåndtering. Og dette resultat kan opnåes gennem få ændrimger og et overskueligt indblik i virksomhedernes affaldspolitik.

Mission:

Det er vigtigt for WinWinWaste, at have en nær kontakt til kunderne, for på den måde at kunne yde den bedste service til de laveste priser. Det er også, på denne måde, nemmere at vidregive information om dagspriser på pap, plast o.s.v. Ligeledes ligger det os meget på sinde, at bevare miljøet så vidt muligt.

Vision:

WinWinWaste er skabt for at hjælpe kunderne til at mindske deres underskud på affaldshåndtering. Vores vision er at så mange som muligt opdager mulighederne for at spare penge på vores løsning. Og samtidigt vil vi gerne gøre fremtiden et lidt grønnere sted.